Mis geen koers met een abonnement op Wieler Revue

Wieler Revue is een tijdschrift voor wielerliefhebbers en actieve fietsers. Het blad bestaat al sinds 1977 en is daarmee het oudste en langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Als je een fanatieke volger van wielerkoersen bent, zelf af en toe of regelmatig op de fiets zit en meer wilt lezen over de wielersport en op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws uit de wielerwereld, dan mag je Wieler Revue gewoonweg niet missen.

Wieler Revue verschijnt 13 keer per jaar, verdeeld over 7 reguliere nummers en 6 specials. In het blad vind je interessante, aansprekende en spraakmakende interviews en reportages uit de koers, het peloton en verhalen uit de rijke geschiedenis van de wielersport. De interviews en verhalen worden vergezeld van prachtige foto’s. Op belangrijke wielerwedstrijden wordt uitgebreid voorbeschouwd en teruggeblikt.
Wieler Revue richt zich ook op de actieve fietser, met nieuws en achtergronden over materiaal en techniek, testen van lezers en oud-profs en mooie reportages over fietsregio’s in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er columns en bijdragen van bekende namen uit de wielerwereld.
Kortom, een compleet wielerblad voor wielerfans én fanatieke fietsers.

Je kunt een abonnement op Wieler Revue afsluiten voor een jaar (10 nummers) of voor een abonnement van 4 of 5 nummers kiezen.
Wil je een abonnement cadeau doen? Kies dan voor een cadeau abonnement. Deze stopt automatisch zonder opzegging.

wieler-revue

Advertentie: CyclingLifestyle.nl

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *