Cycling t-shirts kopen bij Sunfrog.com

Cycling t-shirts kopen bij Sunfrog.com

Wie of wat is Sunfrog.com?

Sunfrog.com is een Amerikaanse website met een gigantisch groot aanbod aan t-shirts, hoodies en soortgelijke kleding. Het bedrijf drukt exclusieve ontwerpen die zijn gemaakt door onafhankelijke ontwerpers en designers uit de hele wereld. Wij zijn bij Sunfrog.com al heel wat te gekke t-shirts met cycling en fiets gerelateerde prints tegengekomen.

Keuze uit oneindig veel designs (ook op het gebied van fietsen en wielrennen!)

Het grootschalige en originele aanbod, in combinatie met aantrekkelijke prijzen maken van Sunfrog.com de ideale plek om unieke t-shirts en andere kleding te kopen. Op welk gebied of met welk thema dan ook. Omdat elk product individueel wordt geprint kun je zelf kiezen op welk product (bijvoorbeeld een t-shirt of hoodie) en op welke kleur je het ontwerp wilt laten drukken.

Prijzen en verzendkosten

Je bestelde shirt wordt vanuit Amerika verzonden, maar de verzendkosten zijn alleszin redelijk te noemen (USD 4,99 voor een t-shirt). Aangezien de meeste t-shirts bij Sunfrog zijn geprijsd tussen de 19 en 25 Amerikaanse dollars zul je uiteindelijk ongeveer 24 tot 28 euro voor een t-shirt moeten afrekenen. Betalen kan bij Sunfrog veilig en eenvoudig met een creditcard of via PayPal.

Wij hebben een groot aantal leuke t-shirts gevonden met ontwerpen die bijvoorbeeld een fiets, een fietser, een racefiets of wielrennen / fietsen gerelateerde teksten bevatten. Je kunt op Sunfrog.com ook zelf zoeken naar leuke shirts (type bijvoorbeeld eens ‘cycling’ in in de zoekbalk).

Sunfrog.com ervaringen

Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen en ervaringen over Sunfrog.com. Heb je een leuk ontwerp gevonden bij Sunfrog of wil je iets vragen of delen over de kwaliteit, de snelheid van levering, de betrouwbaarheid van Sunfrog.com of over iets anders, plaats dan een reactie onderaan dit artikel.

Cycling t-shirts kopen bij Sunfrog.com

Advertentie: CyclingLifestyle.nl

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *