Leuke Sinterklaas en Kerstcadeaus van Le Bicycle

Het leuke aan de producten van Le Bicycle is dat ze an sich niets met fietsen of wielrennen te maken hebben. Door de originele verpakkingen en door de leuke prints met retro wielrenners die op de producten zijn aangebracht, veranderen de producten ineens in verrassend leuke hebbedingen voor fietsliefhebbers. Perfect om dit jaar als Sinterklaas- of Kerstcadeau te geven (of te vragen!).

Voor minder dan 10 euro (leuk voor in de schoen of onder de kerstboom) koop je leuke onderzetters, een stuk Le Bicycle zeep, een kammetje of een lunchbox met een vintage fiets design (retro wielrenners in vrolijke kleuren).

Onze favoriet is de Le Bicycle thermosfles (14,95 euro). Ideaal om koffie of thee in mee te nemen naar je werk, naar de koers of naar een fietsuitje. Dit cadeau levert gegarandeerd jaloerse blikken van je fietsmaten op!

Ook leuk: de retro style scheersetjes van Le Bicycle. Een toepasselijk geschenk voor een fietser die zich wat vaker zou mogen scheren (zijn gezichtsbeharing of zijn benen…).
Het gedicht mag je er zelf bij verzinnen!

Al deze leuke cadeautips zijn te koop in de webshop van CyclingLifestyle.nl.

Leuke Sinterklaas en Kerstcadeaus van Le Bicycle

Delen Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Advertentie: CyclingLifestyle.nl

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *