Cycology wielershirts en fietskleding – uniek en onderscheidend

Cycology ken je misschien wel van hun prachtige t-shirts met unieke, fietsgerelateerde prints. Inmiddels heeft dit Australische kledingmerk ook een professionele lijn met fietskleding waar je u tegen zegt. Enkele bekende en populaire Cycology designs zoals Day of the Living, Train Hard Get Lucky en Miles are my Meditation zijn nu ook op wielershirts verkrijgbaar en er zijn schitterende, nieuwe ontwerpen zoals Mondrian, dat is geïnspireerd op het werk van de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan.

De wielershirts van Cycology zijn eigenlijk stuk voor stuk unieke kunstwerken (handgetekend) waarmee je je onderscheidt van de gemiddelde fietser. Met Cycology kies je voor bijzondere en opvallende fietskleding van de beste kwaliteit en met een hoog draagcomfort.

De prijs van een Cycology wielershirt met korte mouwen is € 69,95 (inclusief verzendkosten binnen Nederland en België) wat zeker niet duur is voor de kwaliteit en exclusiviteit die je daarvoor krijgt.
Maak je wieleroutfit compleet met bijpassende fietssokken (verkrijgbaar in zwart, wit en in de opvallende fluorkleuren blauw, roze, geel, groen en rood).
Check ook even de fraaie koerspetjes met enkele toffe Cycology designs. Deze petjes zijn gemaakt van een soort lycra materiaal waardoor deze zeer licht zijn, een goede ventilatie hebben en daardoor comfortabel onder de helm gedragen kunnen worden. De prijs van een Cycology koerspetje is € 14,95 / € 15,95 inclusief verzendkosten.

De kleding van Cycology is in Nederland te koop bij de webshop CyclingLifestyle.nl.

Delen Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Advertentie: CyclingLifestyle.nl

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *